2 Habitacions 80m² - Els Teiers de Llorts - Spa

Descripció

Els apartaments d’un acurat disseny d’interiors, disposen de 2 habitacions dobles tipus suite, 2 banys complets, cuina oberta al saló menjador amb llar de foc , conexió wi-fi gratuita i sortida a terrassa amb vistes a la vall de Llorts.

Reserva per dia o per setmana*Veure tarifes més abaix

Truqueu al 00376 80 90 40
info@apartments-esquirol.com
O reservi en linia aqui abaix:

Formulari de disponibilitats

Conjunt Residencial de alt standing, situat en un entorn privilegiat d’alta muntanya, entre els pobles de Llorts i El Serrat a la parròquia d’Ordino. Li oferim també la nostra zona exclusiva pels residents on podrá gaudir d’un espai de relax amb sauna, jacuzzi, cromoterápia, zona de descans i zona fitness. La situació a 5mn. del poble d’ Ordino, permet l’acccés a totes les pistes de esquí del principat, Ordino-Arcalis, Pal-Arinsal y Grandvalira en 10/15mn. Detail de benvinguda amb botella de cava i abastament bàsic.
tarifas andorra
  • Estància mínima de 2 nits amb recàrrec per menys de 4 nits.
  • A partir de 6 nits el preu podrá ser revisat.
  • La reserva es del 15% del lloguer.
  • La reserva entregada no es retornará si no s’avisa amb 7 dies d’antelació a la data d’entrada a l’apartament.
  • L’horari d’entrada als apartaments es entre les 16h00 i les 21h00 i la data de sortida a les 12h00.
  • En el moment de la reserva s’haurá de fer l’abonament d’un 15% del preu total de la estança com a dipòsit i que es retornará després de la revisió. Es cobrarán els consums de calefacció i aigua calenta segons lectures. En el moment de la entrada es signará un contracte en el qual s’especificarán totes les condicions , dies d’entrada i sortida , lectures de calefacció i aigua calenta inicials , el preu per nit , un inventari del mobiliari i equipament i s’haurá d’abonar la totalitat de l’import de l’estança.